Sponsorer og bidragsytere!  

 • Kunstner
  Tove Herzberg

  Vi har mange gode støttespelarar i hallprosjektet vår og Tove er ei av dei! Ho har blant anna donert eit flott kunstverk som er premie i lotteriet vårt. Bilda i den siste utstillinga hennar er blant anna inspirert av hestemiljøet her på Hovden.

  Tusen takk for kunstgåva Tove!

 • Hovet Elektro

  Hovet Elektro (som dei gjerne heiter på folkemunne) er ein stor aktør i Setesdal med mange oppdrag også i Bykle. Responsen kom umiddelbart når vi spurte om støtte/reklamekjøp til hallprosjektet - og dei kjøper reklameplass for kr. 15.000,- i hallen. Tusen takk - veldig motiverande med slik respons!

 • Hovden Tour 

  Hovden Tour kjøper reklame i hallen for kr. 15.000,-! Dei skriv følgande ift. å støtte opp om prosjektet: 
  "HovdenTour er sjølv heilt avhengige av dugnadsinnsats for å få til arrangementet, og me er imponert over engasjement og innsats frå dei som jobbar for å få realisert Fjellgardshallen. Me tenker at hallen blir eit flott supplement til aktivitetstilbodet i Bykle, og vil gjerne vise vår støtte. Me ønskjer lykke til vidare!"

   

  Tusen takk HovdenTour - som er eigd av Hovden Sportsklubb og Bykle I.L.

 • Coop Extra
  Hovden

  Tusen takk til Extra Hovden som går inn med kr. 50.000,- i reklamekjøp. Vi har også fått henge opp postkasse ved panteautomaten her, som folk kan putte pantelappen i for å støtte prosjektet. Det er fantastisk motiverande med både store og små støttespelarar - og dette er raust! Tusen takk!!!

 • Terracon AS
  V/ Tommy Bjønnes

  Tusen takk til Terracon og Tommy som støttar prosjektet vårt med kr. 5.000,-!

 • Hovden Fjellstoge

  Tradisjonsrike Hovden Fjellstoge er eigd av God Driv AS. Der er det mykje på gong for tida. Fjellstoga er viden kjent for god mat (viltbufé m.m.)! I desse dagar set dei opp nye hytter og leilighetar for salg - blant anna i "Moltetunet". Sjå meir info på nettsidene. Vi takkar for støtte gjennom reklamekjøp på kr. 15.000,-!

 • Fjellgarden Hovden AS

  Merethe og Rolf Arne på Fjellgarden har vore gode støttespelarar for rideklubben så lenge dei har vore på garden der hestane våre står. Tusen takk for økonomisk støtte også - kr. 5.000,- som går til hallprosjektet vårt!

 • Otralaft

  Otralaft har hovedkontor i Hovden sentrum. Dei starta med å bygge hytter i handlaft i Aust-Agder i 1998 og har hatt mange prosjekt i både laft og bindingsverk over heile Sørlandet etter det. Vi takkar for reklamekjøp i hallen til kr. 10.000,-!

 • T. Bjørnarå
  Rørlegger AS

  T.Bjørnarå AS er eit godt etablera røyrleggjarfirma i Bykle kommune, som tek alle oppdrag innan røyrleggjarfaget! Vi takkar så mykje for støtte gjennom reklamekjøp i Fjellardshallen til kr. 15.000,-!

 • Hovden Høyfjellsenter

  Hovden Høyfjellsenter er ei tradisjonsrik bedrift som leier ut hytter og "Hostell" sentralt på Hovden. Ypperlig for familiar eller grupper. Vi takkar for kr. 15.000,- i støtte/reklamekøp til Fjellgardshallen!

 • Little Thai
  Take Away

  Nydelig Thailandsk mat - også catering- ta kontakt på tel. 949 89 463.

  ​Store og små næringsaktørar - både i og utanfor Bykle kommune bidreg velvillig til hallprosjektet vårt. Vi takkar dyktige Chananya på Little Thai for bidraget på 5.000,- i støtte/reklamekjøp! Det er beundringsverdig at ei lita einmannsbedrift bidreg på denne måten!

 • Hovden Hytteservice

  Hovden Hytteservice AS  var først ut med å gi oss ein pangstart på salg av reklameplass. Dei bidreg med kr.600.000,- og viser igjen at dei tek eit stort samfunnsansvar i heimkommunen! Dette er fantastisk og vi takkar for eit særdeles generøst bidrag!!!

 • AS Sætersdalen

  AS Sætersdalen eig ein av fjellgardane inne i Hovden ("Fjellgarden Hovden", med tilhøyrande teigar. Blant anna Otrosåsen Hyttefelt, eit flott område svært sentralt på Hovden der dei no har fortetta med mange nye fine tomter. Dei vil vere med å utvikle Hovden på fleire vis og tenker langsiktig. Dette viser dei blant anna med å bidra med heile 100.000,- kroner til Fjellgardshallen gjennom reklamekjøp! Dei har også bidratt på andre måtar og vi takkar for svært god støtte til prosjektet!!!

 • Hovden Alpinsenter

  Hovden Alpinsenter bidreg med å kjøpe reklameplass for kr. 100.000,- gjennom kjøp av reklameplass! Dei er blant anna opptatt av fleire heilårs aktivitetstilbud og gode møtestadar for ungdom. Tusen takk for god støtte!

 • Byggmester
  Bjåen Egeland

  Tusen takk til daglig leiar, Jonas Bjåen Egeland - for at de støttar opp om prosjektet! Dei går inn med kr. 20.000,- i reklamekjøp og bidreg til at finansieringa av prosjektet!

 • Hovden Sport

  Hovden Sport har lagt inn bestilling på reklameplass for kr. 30.000,-! Stor hesteinteresse og ønske om å bidra med heilårs aktivitetstilbud for barn og ungdom er motivasjonen. Tusen takk for god støtte!


   

 • Kiwi Hovden

  KIWI Hovden kjøper reklame i hallen for kr. 15.000,-! I tillegg har vi fått henge opp postkasse ved panteautomaten, der folk kan putte pantelappen sin, for å støtte prosjektet vårt.

  Vi takkar så mykje! 

 • Scott Nielsen

  Scott Nielsen har kjøpt reklame i hallen for 10.000,-
  Tusen takk for ditt bidrag!

 • Rammesjarmøren / Hovden Kunsthandel
  v/ Kjetil Uleberg

  Rammesjarmøren ligger midt i Hovden Sentrum, samlokalisert med Hovden Kunsthandel.
  Her finner du et bredt utvalg kunst og trenger du nye rammer? Da burde du ta turen innom.
   Rammesjarmøren har kjøpt reklame for 10.000,- Tusen takk for ditt bidrag!

 • Gaver fra :
  Frisørkroken og Stone Justnes

  Frisørkroken har bidratt med 1000,- i gave. Det setter vi stor pris på! Tusen takk!
  Stone Justnes har av bidratt med 1000,. i gaver til prosjektet vår. Tusen takk for bidraget ditt!

 • Hovden Kontoret
  V/ Ingvild

  Hovdenkontoret v/Ingvild Hovden gir gåve på kr. 5.000,-! Ho støttar opp om eit verdifullt tiltak og er glad for at tantabarna kan få holde på med hest! :-) Tusen takk Ingvild! 

 • Norkos AS

  Norkos AS - er leverandøren som skal bygge Fjellgardshallen for oss. Vi er imponert over fleksibilieteten og takker for godt samarbeid!
  Norkos støtter oss med 100.000,- i form ar reklamekjøp i hallen!! Vi setter stor pris på bidraget og gleder oss til å jobbe sammen med videre for å få bygget på plass!

 • Bildekunstner
  Grete Swan

  Grete har gitt klubben 2 flotte trykk - ferdig innramma, til ein samla verdi av kr. 7.500,-! Vi auksjonerar ut det eine, mens det andre blir trekkepremie på Folkefinansierings-prosjektet vårt på www.bidra.no.

  Dette er kjemperaust av Grete! Ho vil bidra til eit viktig lokalt tiltak og støttar opp om den store dugnadsinnsatsen på denne måten! Tusen takk Grete!

 • Bykle Maskin
  V/ Arvid Gjerden

  Bykle Maskin holder til i Bykle. Har du problemer med bilen og trenger hjelp. Da vet du hvor du må ringe -
  91589000.
  Bykle Maskin har kjøpt reklame i hallen for 15.000,- 
  Tusen takk for støtten!

 • Facebook Social Ikon

           Bykle og Hovden Rideklubb
E-post :bykleoghovdenrideklubb@gmail.com
Kontonummer: 2801 05 64079
Org.nummer: 875443712 

 • Facebook Social Icon

         Fjellgardshallen AS
E-post: post@fjellgardshallen.no 
Kontonummer: 2801 49 43015
Org.nummer: 920 652 530